Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
112

Automobilist lichtgewond bij uitwijkmanoeuvre op A35 op kerstavond

Auto ongeluk borne
De chauffeur bleek na de uitwijkmanoeuvre achter de vangrail te zijn geschoten en net vóór een met water gevulde sloot tot stilstand te zijn gekomen.
Beeld: News United / Jan Willem Klein Horstman

De bestuurder van een Peugeot 206 is op kerstavond iets na zessen de macht over het stuur verloren na een uitwijkmanoeuvre op de A35 bij Borne. De automobilist raakte bij het ongeluk lichtgewond.

Hulp

De chauffeur bleek na de uitwijkmanoeuvre achter de vangrail te zijn geschoten en net vóór een met water gevulde sloot tot stilstand te zijn gekomen. Enkele passerende automobilisten stopten om de onfortuinlijke chauffeur hulp te verlenen.

Snelweg deels afgesloten

Na het ongeluk is de rechterrijstrook van de A1 vanuit Hengelo richting Borne-West afgesloten en van de A35 is de rechterrijstrook afgesloten vanuit Knooppunt Buren richting Borne-West. Tijdens de bergingswerkzaamheden geldt een maximumsnelheid van 70 km per uur.

De ongelukkige chauffeur is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De auto moet worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.