Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Woningcorporatie Welbions sluit kantoren

454960 logos corp 73738 welbionsbornerose214ufcjpg 960x520 1253a 2020 08 29 004552

De kantoren van Welbions in Hengelo zijn vanwege het coronavirus gesloten voor bezoek: "De gezondheid en veiligheid van onze huurders, onze medewerkers en partners staat boven alles. Welbions wil daarom fysieke contactmomenten zoveel mogelijk beperken , aldus een woordvoerder van de Hengelose wooncorporatie. Met dit als uitgangspunt houdt Welbions de kantoren gesloten. De corporatie is alleen telefonisch en per e-mail bereikbaar. "Alleen wanneer een huurder een contract moet tekenen, dan gebeurt dat in ons kantoor in Hengelo.

Woninginspecties en opleveringen van woningen gaan door. Dit gebeurt vaak digitaal en waar contracten moeten worden getekend, gebeurt dit op kantoor in Hengelo. Daarbij wordt gezorgd voor voldoende afstand tussen de huurder en de medewerker.

Reparatieverzoeken gebeuren alleen als het dringend is: buitensluiting, gaslek, lekkages en andere incidenten. In lege woningen kunnen nog wel werkzaamheden gebeuren. Alle geplande huisbezoeken, spreekuren en klankbordgroepen gaan niet door. Ook wordt tijdelijk gestopt met onderhoudsprojecten.

Bron: TC Tubantia
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.