Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Aangepaste programmering bij Radio Hengelo TV

453967 IMG 9495 2020 08 29 004629

In verband met de coronacrisis heeft Radio Hengelo TV / 1Twente hengelo een aangepaste programmering. Een aantal lokale radioprogramma s die in het weekend zijn te horen, komen te vervallen tot en met 6 april, waaronder Kwartetten, Goedemorgen Hengelo en Cultuur Café. In plaats van deze programma's wordt non-stop muziek uitgezonden, onderbroken door lokaal en regionaal nieuws. Alle andere Hengelose radioprogramma's gaan voorlopig wel gewoon door.

Gasten of publiek zijn de komende periode beperkt welkom bij de uitzendingen in de studio aan de Langelermaatweg. Toegang is alleen op uitnodiging of op afspraak. Vrijwilligers en medewerkers zijn beperkt aanwezig. Online wordt zoveel mogelijk verslag gedaan in tekst, beeld en geluid.

Iedere werkdag besteedt 1Twente van 16:00 en 17:00 uur in een speciaal programma aandacht aan de coronacrisis en de laatste stand van zaken. Gasten schuiven aan in de studio om te vertellen, maar ook luisteraars kunnen van zich laten horen. Verder wordt verslag gedaan vanuit de regio over wat er speelt.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.