Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Goud voor Robbin Geerdink

Hengeloër Robbin Geerdink heeft tijdens het Nederlands kampioenschap goud gewonnen voor het mbo 'Skills The Finals 2020'. Met 10 plekken op het erepodium waren de 28 finalisten van ROC van Twente goed vertegenwoordigd tijdens de kampioenschappen.

Trots op het Twentse vakmanschap
ROC van Twente is enorm trots op de prestaties van zijn finalisten. Met 28 finalisten was de Twentse beroepsopleider de tweede grootste in de rij qua aantal finalisten. Naast de 10 medailles, wisten nog eens 8 kandidaten de top 5 te bereiken. Studenten van ROC van Twente hadden zich voor 26 vakrichtingen van de totaal 50 vakwedstrijden geplaatst. Dit betekent dat alle finalisten die hebben meegedaan aan het NK tot de beste 8 van Nederland behoren.

Passie voor je vak

ROC-docent en Skills Teamleader Natasja Bosvelt pleit voor deelname aan meer wedstrijden voor ROC van Twente. Meedoen aan een Skills wedstrijd is een kans om boven jezelf uit te stijgen en helemaal op te gaan in de passie voor je vak. Die ervaring gun ik al onze studenten. Je kunt eigenlijk niet uitleggen hoe gaaf het is, dat moet je gewoon meemaken.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.