Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Kindercarnaval bij van der Valk

450101 thumbnail Flyer Kindercarnaval 2020 08 29 004741

H.C.V. De Windbuul n en H.C.V. De Weidemennekes organiseren op 16 februari samen bij van der Valk Hotel Hengelo het kindercarnaval. Het programma begint om 14.00 uur en zal eindigen om ongeveer 17.00 uur. De gekozen thema s van dit jaar zijn: Cowboys en Indianen. Zowel het leukst verklede meisje als jongen zullen een prijs ontvangen van het Jeugd duo De Windbuul n, Prinses Mila en Hofdame Inez. Ook de leukst verklede vader en moeder krijgen een prijs. De entree prijs is dit jaar ¬2,50. Er worden in de middag ook loten verkocht, waar leuke prijzen aan zijn gekoppeld. De loten bedragen ¬1,00.

Het programma begint om 14.00 uur en zal eindigen om ongeveer 17.00 uur. De gekozen thema s van dit jaar zijn: Cowboys en Indianen. Zowel het leukst verklede meisje als jongen zullen een prijs ontvangen van het Jeugd duo De Windbuul n, Prinses Mila en Hofdame Inez. Ook de leukst verklede vader en moeder krijgen een prijs.

De entree prijs is dit jaar ¬2,50. Er worden in de middag ook loten verkocht, waar leuke prijzen aan zijn gekoppeld. De loten bedragen ¬1,00.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.