Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Weekagenda 8 - 13 januari

446701 abstract music rock bw

Proat in de StroatBij Speeltuin de Jeugd zal vrijdag Burgemeester Kerckhaert te gast zijn bij Proat in de Stroat. Locatie: Anthoniusstraat 52 te HengeloTijd: van 10.00-12.00 uurEntree: GratisDatum: Vrijdag 10 januari

Twents Jeugd Symphonieorkest

In het theaterlokaal van het Twickelcollege geeft het Twents Jeugd Symphonieorkest een nieuwjaarsconcert. Er zullen composities gespeeld worden van de Carmen Suite van Georg Bizet en met, eigen trombonist Melle
Wassink, Concertino David. Zangsolisten uit de compositie Walking in the Air, zullen ook wat bijdragen. Na de Band of Brothers wordt besloten met de Radetzky Mars.

Locatie: Twickelcollege Woolderesweg 120 te Hengelo
Tijd: 19.30 uur
Entree: Vrijwillige bijdrage
Datum: Vrijdag 10 januari

Elad concert

Dit jaar bestaat het Symphonie Orkest Elad 120 jaar. Er zal een nieuwjaarsconcert worden gegeven in het Borsthuis. Het orkest zal moderne en klassieke muziek spelen (filmmuziek).

Locatie: Borsthuis P.C. Borstlaan 10 te Hengelo
Tijd: 14.00 uur
Entree: Gratis
Datum: Vrijdag 11 januari
Meer info op: elad.nl

Concert met Cecilia

In de Kristalkerk in Hengelo zal een nieuwjaarsconcert plaatsvinden met het Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia. Een concert met muziek van Johann Straus junior en Frans Léhar. Antonia Dunjko is de soliste sopraan. Christian van den Berg leidt dit concert.

Locatie: Kristalkerk P.C. Hooftlaan 210 te Hengelo
Tijd: 20.00 uur
Entree: Vrij gift
Datum: Vrijdag 24 januari

Bron foto: Freeimages.com
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.