Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Inschrijving gestart van 'Open podium' Twente 2020

446666 Schouwburg Hengelo stationsplein
Beeld: 1Twente

Schouwburg Hengelo organiseert dit jaar voor alweer de 17e keer de talentenjacht Open Podium Twente , waarbij zowel aanstormend als gevestigd talent de kans krijgt zich waar te maken op een professioneel podium. De hoofdprijs is maar liefst ¬ 2.500,-. De inschrijving voor de voorrondes is gestart.

Voor iedereen met talent voor theater Deelnemers van alle leeftijden uit alle theatergenres zijn welkom om deel te nemen aan het Open Podium Twente: van dans tot opera, van cabaret tot rap, van musical tot rock. Wel dienen de deelnemers in Overijssel te wonen óf afkomstig te zijn uit Overijssel. Zowel groepen als individuele deelnemers zijn van harte welkom.

Wanneer In één van de drie voorrondes treden de kandidaten op voor publiek en jury. Zij strijden voor een plek in de halve finale en uiteindelijk de grote finale op 16 mei 2020. De voorrondes vinden plaats op zaterdag 14 en zondag 15 maart 2020. De halve finales zijn op zaterdag 18 en zondag 19 april 2019. De finale is op zaterdag 16 mei 2020.

Prijzen

Tijdens de voorrondes en halve finales bepaalt het publiek mede welke deelnemers doorgaan naar de volgende ronde. Tijdens de finale beoordeelt een vakjury de deelnemers en wijst de winnaars van de juryprijzen aan. Het publiek bepaalt wie de Publieksprijzen wint. De prijzen voor de winnaars worden beschikbaar gesteld door Businessclub Podion.

De volgende prijzen zijn te winnen: De juryprijzen:

§ Hoofdprijs: ¬ 2.500,- en de wisselbeker

§ Nummer 2: ¬ 1.000,-

§ Nummer 3: ¬ 500,-

De publieksprijzen:

§ 1e Publieksprijs: ¬ 500,- en de publieksprijsbeker

§ 2e publieksprijs: ¬ 250,-

§ 3e publieksprijs: ¬ 100,-

Inschrijving Het inschrijfformulier en meer informatie is te vinden op www.schouwburghengelo.nl. Inschrijven voor het Open Podium Twente is gratis en kan tot uiterlijk 15 februari 2020
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.