Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Politie zoekt beelden en rode trui van verdachte steekpartij

445883 thumbnail 20191230 155322

De politie ontkent dat ze camerabeelden heeft gekregen waarop de looproute van de verdachte van betrokkenheid bij de dood op Chantal de Vries (27) kan worden vastgesteld. Dat laatste meldde de media vandaag op het internet. Het zou gaan om beeldmateriaal van vlak na het steekincident. Dat is absoluut niet het geval , verklaart woordvoerder Chantal Westerhoff van Politie Oost-Nederland. We hebben wel beelden van de looproute van het slachtoffer naar de plaats van het delict aan de Hampshire. Verder hebben we de mogelijke vluchtroutes van de verdachte nog niet helemaal in beeld. Hiervan zoeken we beeldmateriaal. Over het motief van de dader is nog niets bekend gemaakt. Bronnen melden dat het motief van de dader mogelijk in de relationele sfeer zou liggen. Dat laatste wordt met klem ontkend door de politie. Westerhoff: We bekijken meerdere scenario s, maar op dit moment hebben we nog steeds niet helder of ze elkaar kenden, dat is nog steeds een punt van onderzoek. Het jonge slachtoffer uit Almelo werd in de kerstnacht doodgestoken in de straat Hampshire, vlak nadat ze had gewerkt bij De Twee Wezen. Een half uur uur later pakte de politie al een 27-jarige Hengeloër op.Sindsdien heeft de politie meerdere keren de omgeving uitgekamd op zoek naar het voorwerp waarmee ze is neergestoken. Westerhoff: We hebben de rode trui van de verdachte nog niet gevonden en vragen iedereen hierna uit te kijken.

Het zou gaan om beeldmateriaal van vlak na het steekincident. Dat is absoluut niet het geval , verklaart woordvoerder Chantal Westerhoff van Politie Oost-Nederland. We hebben wel beelden van de looproute van het slachtoffer naar de plaats van het delict aan de Hampshire. Verder hebben we de mogelijke vluchtroutes van de verdachte nog niet helemaal in beeld. Hiervan zoeken we beeldmateriaal.

Over het motief van de dader is nog niets bekend gemaakt. Bronnen melden dat het motief van de dader mogelijk in de relationele sfeer zou liggen. Dat laatste wordt met klem ontkend door de politie. Westerhoff: We bekijken meerdere scenario s, maar op dit moment hebben we nog steeds niet helder of ze elkaar kenden, dat is nog steeds een punt van onderzoek.

Het jonge slachtoffer uit Almelo werd in de kerstnacht doodgestoken in de straat Hampshire, vlak nadat ze had gewerkt bij De Twee Wezen. Een half uur uur later pakte de politie al een 27-jarige Hengeloër op.

Sindsdien heeft de politie meerdere keren de omgeving uitgekamd op zoek naar het voorwerp waarmee ze is neergestoken. Westerhoff: We hebben de rode trui van de verdachte nog niet gevonden en vragen iedereen hierna uit te kijken.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.