Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Nieuwe tandartsenpost voor dringende tandheelkundige zorg

Vanaf 1 januari 2020 hoeven patiënten van tandartsen uit Hengelo die zijn aangesloten bij de nieuwe Tandartsenpost niet meer naar verschillende locaties voor spoedhulp als de eigen tandarts niet aanwezig is. Voor dringende tandheelkundige zorg kunnen patiënten dan 24/7 en 365 dagen per jaar terecht aan de Dennenbosweg 9 te Hengelo.

Het tandheelkundig team zal in de nieuwe Tandartsenpost Hengelo spoedeisende klachten en acute spoedklachten met zorg behandelen bij afwezigheid van de eigen tandarts. Bent u patiënt bij een aangesloten tandarts van de Tandartsenpost Hengelo dan kunt u tijdens afwezigheid van de tandarts uitsluitend voor spoed bellen naar de Centrale Doktersdienst 0900-1515 om een spoedafspraak te plannen.

Na de behandeling wordt vanuit de tandartsenpost de eigen tandarts volledig geïnformeerd over alle uitgevoerde behandelingen. Hierdoor wordt het voor de eigen tandarts gemakkelijker de zorg voort te zetten nadat de noodsituatie is afgehandeld.

Op de website http://https://www.tandartsenposthengelo.nl/ kunt u zien of uw tandarts aangesloten is bij de Tandartsenpost Hengelo.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.