Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Scouting Ariëns Ingrid bakt oliebollen voor verbouwing clubgebouw

444102 32184 Oliebollenactie 2014 29 575

Scouting Ariëns Ingrid houdt eind december weer hun jaarlijkse oliebollenactie. De vooraf bestelde oliebollen worden op zondag 29 en maandag 30 december gratis én vers bij de klanten thuisbezorgd.

Jeugdleden, leiding en betrokkenen zijn al fanatiek aan het verkopen om zoveel mogelijk geld in te zamelen. De kwaliteit van onze oliebollen wordt door onze klanten opgemerkt , vertelt voorzitter van de actie Alex Mutlu. Vorig jaar hebben we maar liefst 19.351 oliebollen gebakken. Onze actie is een succes omdat de oliebollen van goede kwaliteit zijn. Er is veel kennis in huis en we besteden veel aandacht aan de constante kwaliteit van de oliebollen. En dat proef je. De opbrengst gaat onder andere naar de verbouwing van het clubgebouw De opbrengst van de actie gaat naar de groep en wordt onder andere besteed aan de verbouwing van het clubgebouw. Afgelopen jaar zijn onder andere twee nieuwe toiletgroepen gerealiseerd en is de entree verplaatst. De verbouwing wordt in 2020 afgerond.

Een zak van 10 stuks kost ¬7,00. Bestellen kan ook tot en met zaterdag 21 december. Op 29 en 30 december is er ook een losse verkoop.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.