Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Binnenstad wordt opgesierd door 170 verlichte kerstbomen

443072 20191202 152900

Zaterdag 7 december wordt de binnenstad van Hengelo opgesierd door ruim 170 verlichte kerstbomen. De binnenstadondernemers ontvangen deze gratis kerstbomen in het kader van de Bruisende Binnenstad , om de binnenstad tijdens de feestdagen nog sfeervoller te maken.

Op dit moment wordt op veel plekken in de binnenstad gewerkt aan de uitvoering van het Integrale actieplan voor een vitale binnenstad. Met het initiatief Bruisende Binnenstad willen de gemeente Hengelo, Stichting Centrummanagement Hengelo en Hengelo Promotie de binnenstad ook tijdens deze werkzaamheden gezellig en bruisend houden. De gemeente Hengelo heeft hiervoor een budget beschikbaar gesteld, waarmee bijvoorbeeld ook de ijsbaan op de markt mede mogelijk wordt gemaakt.

De actie van de gratis kerstbomen, die dit jaar voor het eerst door de werkgroep Bruisende Binnenstad is geïnitieerd, kon meteen op veel positieve reacties rekenen. De bomen worden inclusief verlichting afgeleverd, de verzorging is daarna in handen van de winkelier. Ruim 170 ondernemers hebben aangegeven mee te willen werken aan dit initiatief.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.