Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Stadscompliment De Nijverbij voor Harry Hulstijn

441398 harry hulstijn

Tijdens de viering van het 10-jarig jubileum van stichting Seniorweb Hengelo heeft wethouder Bas van Wakeren De Nijverbij uitgereikt aan Harry Hulstijn. Hulstijn krijgt deze onderscheiding van de gemeente als blijk van dank voor zijn vrijwillige inzet voor Hengelo.Harry Hulstijn (73) is al vele jaren actief als vrijwilliger in Hengelo. Voor de Hengelose Zwemclub was hij, vanaf 1985, 15 jaar actief als klokker, scheidsrechter en voorzitter.Hulstijn is sinds 2005 actief bij SeniorWeb, een landelijke vrijwilligersorganisatie die als missie heeft senioren te laten deelnemen in de digitale wereld. Op leslocaties worden computercursussen, workshops en inloopmogelijkheden georganiseerd. Sinds 2009 is hij betrokken bij SeniorWeb Hengelo als bestuurslid en cursusleider en sindsdien is het aanbod van cursussen en workshops gegroeid van 3 naar vijftig. Dit in nauwe samenwerking met Bibliotheek Hengelo. Honderden Hengeloërs zijn daardoor digivaardiger geworden.Hulstijn werd omschreven als een zeer betrokken persoon die altijd meedenkt en meewerkt aan een oplossing. Hij is betrouwbaar, ervaren, gepassioneerd én een constante factor bij SeniorWeb Hengelo. Tijdens de viering werd ook bekendgemaakt dat Hulstijn zijn taak als cursusleider gaat overdragen. De taak wordt over vijf personen verdeeld.

Harry Hulstijn (73) is al vele jaren actief als vrijwilliger in Hengelo. Voor de Hengelose Zwemclub was hij, vanaf 1985, 15 jaar actief als klokker, scheidsrechter en voorzitter.

Hij is sinds 2005 actief bij SeniorWeb, een landelijke vrijwilligersorganisatie die als missie heeft senioren te laten deelnemen in de digitale wereld. Op leslocaties worden computercursussen, workshops en inloopmogelijkheden georganiseerd. Sinds 2009 is hij betrokken bij SeniorWeb Hengelo als bestuurslid en cursusleider en sindsdien is het aanbod van cursussen en workshops gegroeid van drie naar vijftig. Dit in nauwe samenwerking met Bibliotheek Hengelo. Honderden Hengeloërs zijn hierdoor een stuk digivaardiger geworden.

Hulstijn werd omschreven als een zeer betrokken persoon die altijd meedenkt en meewerkt aan een oplossing. Hij is betrouwbaar, ervaren, gepassioneerd én een constante factor bij SeniorWeb Hengelo.
Tijdens de viering werd ook bekendgemaakt dat Hulstijn zijn taak als cursusleider gaat overdragen. De taak wordt over vijf personen verdeeld.
foto: website SeniorWeb Hengelo
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.