Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Mantelzorgers in de watten gelegd op mantelzorgavond

440290 EI32 Z29 Xs AEZ1 HT

Schouwburg Hengelo vulde zich vrijdagavond 8 november met 240 mantelzorgers uit Hengelo. Allemaal gaven ze de zorgtaken tijdelijk uit handen om een avond te ontspannen. De avond werd georganiseerd door de gemeente Hengelo en Wijkracht. De Dag van de Mantelzorg vindt jaarlijks op 10 november plaats.WaarderingTijdens deze avond werd waardering, respect en bewondering uitgesproken richting de aanwezige mantelzorgers. Voor veel mantelzorgers zijn de taken fysiek en mentaal zwaar. Het is echt fijn om er even uit te zijn , aldus een van de aanwezigen. Dat de mantelzorgtaken veel tijd en energie kosten werd ook duidelijk doordat enkele gasten vroegtijdig de avond moesten verlaten. We kregen net een telefoontje en moeten helaas gaan. StadsdichterStadsdichter Hettie Franken was aanwezig om de genodigden toe te spreken. Ze droeg daarbij een gedicht voor dat speciaal gericht was aan de mantelzorgers. Wethouder Bas Van Wakeren sprak namens de gemeente zijn waardering uit naar de mantelzorgers. cadeaubonDe Hengelose mantelzorgers werden vrijdagavond 8 november in de watten gelegd met een buffet, de muzikale voorstelling South AFrican Road Trip en na afloop kregen ze een cadeaubon van een plaatselijke banketbakkerij.

WaarderingTijdens deze avond werd waardering, respect en bewondering uitgesproken richting de aanwezige mantelzorgers. Voor veel mantelzorgers zijn de taken fysiek en mentaal zwaar. Het is echt fijn om er even uit te zijn , aldus een van de aanwezigen. Dat de mantelzorgtaken veel tijd en energie kosten werd ook duidelijk doordat enkele gasten vroegtijdig de avond moesten verlaten. We kregen net een telefoontje en moeten helaas gaan.
Stadsdichter
Stadsdichter Hettie Franken was aanwezig om de genodigden toe te spreken. Ze droeg daarbij een gedicht voor dat speciaal gericht was aan de mantelzorgers. Wethouder Bas Van Wakeren sprak namens de gemeente zijn waardering uit naar de mantelzorgers.

cadeaubon
De Hengelose mantelzorgers werden vrijdagavond 8 november in de watten gelegd met een buffet, de muzikale voorstelling South AFrican Road Trip en na afloop kregen ze een cadeaubon van een plaatselijke banketbakkerij.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.