Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Zondag 29 september gratis met de bus naar partnerstad Emsdetten

433620 emsdetten

Altijd al een dagje naar Emsdetten gewild? Van 27 t/m 29 september vindt in Emsdetten de 'Septembertage' plaats, een weekend vol met verschillende activiteiten. Op zondag 29 september is er de 'Hollandmarkt' en daar kan je bij zijn. Voor 50 Hengeloërs is er gratis vervoer. Reserveren is wel noodzakelijk.

Alle winkels in Emsdetten zijn open en op diverse podia zijn optredens van internationale artiesten. Er zijn kramen met hapjes en drankjes. Ook is er een gezamenlijke foto-expositie te zien van de Hengelose Amateurfotografen Vereniging en Creativ in het stadhuis.

Op de Hollandmarkt staat ook een tent met een afvaardiging van Hengelo Promotie, Hengelose raadsleden en bestuursleden van de Stichting Hengelo Emsdetten. Deze stichting is begin dit jaar opgericht met als doel om uitwisselingsactiviteiten tussen organisaties, verenigingen en mensen uit beide steden te stimuleren.

Wilt u mee met de bus? Wees er snel bij. Er zijn (per aanmelding) maximaal 2 zitplaatsen in de bus te reserveren. Aanmelden kan uiterlijk donderdag 26 september bij Hengelo Promotie aan de Markt 8 of bel met 074-2501080. De bus vertrekt zondag 29 september om 10.30 uur en is om 18.00 uur weer terug in Hengelo.

Meer info: https://www.hengelopromotie.nl/gratis-naar-emsdetten/
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.