Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Judoschool Haagsma start met Tuimeljudo in Hengelo

433167 Tuimeljudo foto

Vanaf 17 september start Judoschool Haagsma met tuimeljudo in Hengelo. Na de succesvolle tuimeljudolessen in Borne bereidt de judoschool zijn aanbod uit naar Hengelo.

Tuimeljudo is een echte allround bewegingsactiviteit voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Tijdens de lessen wordt ingespeeld op alle vijf de motorische vaardigheden (snelheid, kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen en coördinatie) door te rollen, vallen, springen, balanceren en klauteren. Ook is er aandacht voor sociale aspecten zoals samenwerken, winnen en verliezen, zelfbeheersing, luisteren naar anderen en voor jezelf opkomen. Leuke, fantasievolle oefen- en spelvormen helpen de jongste kinderen op weg bij bewegen en het omgaan met en respecteren van anderen. Al stoeiend lekker je energie kwijtkunnen en er nog van leren ook; het maakt tuimeljudo tot een ideale voorbereiding op elke sport.

De lessen vinden plaatst bij sportcentrum Fitpunt op dinsdagmiddag van 15.15 uur tot 16.00 uur. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor een gratis proefles via: [email protected].
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.