Een andere plek in de stadHet is de bedoeling dat Brasserie So Nice spoedig terugkeert op een andere prominente plek in de stad. Een reden om de huidige locatie te verlaten is dat het bedrijf graag verder wil groeien. Over de nieuwe toekomstplannen hopen de ondernemers binnen afzienbare tijd meer bekend te maken via onder meer de
Facebook-pagina van het bedrijf.
Einde aan een tijdperkVoor Robin en Ingrid voelde het zondag vreemd dat er een einde is gekomen aan een tijdperk. Zo'n negen jaar zat het horecabedrijf in de Schouwburg. Het stel ziet die periode inmiddels als een afgesloten boek en kijkt uit naar een nieuw boek dat straks elders weer opengaat.
Hard werkenTijd om stil te zitten is er niet. De komende dagen zijn de horecaondernemers druk bezig met het leeghalen van het pand en verhuizen van hun spullen naar een tijdelijke opslag, want dinsdag moet de sleutel al worden ingeleverd. Daarna wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen en realisatie van een nieuw horecabedrijf op een andere lokatie.
BoendersPer 1 augustus gaat de exploitatie van het café-restaurant van de Schouwburg over naar Boenders Catering uit Beckum. Deze ondernemer zal het pand eerst grondig verbouwen. Ook krijgt het café van het theater een andere naam. Deze zal in augustus bekend worden gemaakt.