Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Gratis KLM-bus vanuit Twente

424711 klm bus

Vanaf 10 juli rijdt er vanuit Twente dagelijks een speciale KLM-bus die klanten van de vliegmaatschappij naar Schiphol brengt. Opstappen is twee keer per dag mogelijk vanuit Enschede en Hengelo bij het station. De bus rijdt via Apeldoorn.

Door met gebruik te maken van de bus, besparen passagiers kosten voor een treinkaartje of brandstof voor de auto en de bijkomende kosten voor een parkeerplek op de luchthaven. De bus heeft gratis WiFi en is er koffie, thee, water aan boord. Indien de bus onderweg vertraging oploopt, boekt KLM de passagiers kosteloos om.

Bij de haltes van luchthaven Schiphol en Enschede kunnen passagiers 20 minuten van tevoren opstappen. Bij de haltes in Apeldoorn en Hengelo maakt de bus een tussenstop. Passagiers hebben hier een paar minuten om op te stappen.

De KLM Bus rijdt op geavanceerde biobrandstof van GoodFuels. Deze biobrandstof is gemaakt van 100% gecertificeerde afval- of reststromen. Hierdoor is er geen concurrentie met voedselproductie, landgebruik of ontbossing.

De bussen zijn duidelijk te herkennen aan de bekende KLM-kleuren én logo ter ere van de honderdste verjaardag van KLM op 7 oktober dit jaar. De bus is ook geschikt voor passagiers met een beperkte mobiliteit en kinderen kunnen zonder apart kinderstoeltje meereizen.

Het netwerk van de KLM Bus was al beschikbaar voor reizigers uit (de omgeving van) Maastricht, Eindhoven, Nijmegen en Arnhem.

(Foto: KLM)
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.