Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Boenders Catering nieuwe exploitant café-restaurant Schouwburg Hengelo

423784 20190703 brasserie so nice

Per 1 augustus wordt de exploitatie van het café-restaurant van Schouwburg Hengelo overgenomen door Boenders Catering uit Beckum.

Restyling

Het café-restaurant zal een grondige restyling ondergaan en op vrijdag 30 augustus openen met de jaarlijkse buitenfilm van Filmhuis Hengelo. Op zondag 1 september vindt het eerste concert van de Jazzclub Hengelo plaats en op 4 september start het theaterseizoen met 4 voorstellingen van cabaretier Najib Amhali.

Vaste cateraar

Behalve s avonds, zal het café-restaurant ook open zijn voor de lunch. Boenders Catering zal de bestaande samenwerking in het café-restaurant met de JP van den Bent Stichting voortzetten. Ook de samenwerking met andere vaste gebruikers zal worden gecontinueerd. Boenders Catering wordt bovendien de vaste cateraar van evenementen in de schouwburg.

Twentse horecaorganisatie

We zijn zeer te spreken over de vooruitstrevende plannen die Boenders heeft met het theatercafé , aldus schouwburgdirecteur Raoul Boer. Boenders is een ervaren Twentse horecaorganisatie met een lange staat van dienst, dus we zijn erg blij met de samenwerking . Roy Boenders: We vinden het fantastisch dat we de kans krijgen om onze passie voor horeca ook in te zetten bij de schouwburg, we kunnen niet wachten om te beginnen .

Het café-restaurant van Schouwburg Hengelo krijgt een nieuwe naam. Deze zal in augustus bekend worden gemaakt.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.