Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Open dag bij Radio Hengelo TV op zaterdag 22 juni

422018 419620 pand rhtv

Op zaterdag 22 juni zet Radio Hengelo TV / 1Twente Hengelo de deuren weer open tijdens de jaarlijkse open dag. Geïnteresseerden zijn van 10:00 - 17:00 welkom om een kijkje te nemen in de radiostudio van de lokale omroep aan de Langelermaatweg 244, in het pand van het voormalige Grolsch Bierhoes.

De gehele dag door zijn er live radio-uitzendingen en is het mogelijk om een verzoekplaat aan te vragen. Ben je lid van een club of vereniging en wil je activiteiten onder de aandacht brengen van de luisteraars? Dan krijg je daarvoor de mogelijkheid.

Kom in gesprek met de programmamakers, stel vragen over werken bij de lokale omroep en kruip zelf eens achter het mengpaneel. Of zet je kind of kleinkind in de radiostudio met een koptelefoon op en laat een foto maken. Het kan allemaal. Heb je interesse om aan de slag te gaan als vrijwilliger bij Radio Hengelo TV? Tijdens de open dag vertellen we je alles over de mogelijkheden.

Onderdeel van 1Twente

Radio Hengelo TV / 1 Twente Hengelo is de lokale publieke omroep voor Hengelo. Bij de lokale omroep zijn ruim 60 vrijwilligers actief. Zij zorgen 7 dagen per week en al meer dan 25 jaar voor een gevarieerd aanbod aan muziek, nieuws en actualiteiten. De uitzendingen zijn in heel Twente te ontvangen en via internet wereldwijd. De omroep is onderdeel van 1Twente, de streekomroep van Twente. Dit is een samenwerkingsverband tussen de lokale omroepen 1Twente Enschede, Radio Hengelo TV, AA FM (Almelo), RTV Borne en RTV Sternet (Haaksbergen).

Maak ook kennis met de lokale omroep van Hengelo en kom op zaterdag 22 juni van 10:00 - 17:00 uur naar studio aan de Langelermaatweg 244. De koffie staat voor je klaar!
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.