Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Kaartverkoop Passiespelen 2019 in Hertme gestart

384210 384019 passiespelen hertme de strijd

De tickets voor de Passiespelen 2019 in Hertme zijn vanaf 1 december in de verkoop. De Passiespelen worden eens in de vijf jaar gehouden in het Openluchttheater. De derde editie staat in april 2019 zeven keer op de planken, met ruim 200 acteurs, zangers en figuranten. Die brengen het stuk "De Strijd" ten tonele. Het is een klassiek verhaal over de lijdensweg van Christus dat door regisseur Jos Brummelhuis is bewerkt tot een eigentijds verhaal.

De Strijd is van 12 t/m 22 april 2019. Er zijn 7 voorstellingen, twee op vrijdagavond, twee op zaterdagavond, een op zondagmiddag, een op zondagavond (eerste paasdag) en een op maandagmiddag (tweede paasdag). De avondvoorstellingen starten om 20.15 uur, de matineevoorstellingen starten om 14.15 uur. De voorstelling duurt ongeveer 2,5 uur inclusief pauze.

De organisatie wil de bezoekers in de gelegenheid stellen om voorafgaand aan de voorstelling van een maaltijd te genieten in de stijl van De Strijd Passiespelen Hertme. Deze maaltijd is niet verplicht, u kunt ook alleen de voorstelling bezoeken.

Voor meer informatie zie www.openluchttheaterhertme.nl/passiespelen/tickets-openluchttheaterhertme
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.