Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Nieuwe Hengelose stadsprins Dennis is er

379423 prins carnaval

HENGELO De nieuwe stadsprins is er. Vrijdagavond kwamen Stadsprins Dennis en zijn adjudanten Jaap en Mitchel van HCV De Windbuul n op in een afgeladen Club Merlijn. Dennis Assink is een echte Hengeloër en Windbuul en samen met partner Sandra eigenaar van Elzinga Kousen. Hij is daarnaast werkzaam in de farmaceutische industrie.

Stadsprins Dennis, de 68ste hoogheid, is mede-oprichter en bestuurslid van de Stichting Hengelo Sint Nicolaasstad en zit ook in het bestuur van de Stichting Centrummanagement Hengelo. Binnen de Windbuul n heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend. Zo was hij 22 jaar lid van de Raad van Elf, is Vorst geweest en zat een aantal jaren in het bestuur. Ook is Dennis actief geweest binnen de wagenbouwcommissie en gaat hij elk jaar met een kleine delegatie naar Gescher, om de contacten te onderhouden.

Ook zijn adjudanten kennen het klappen van de zweep, Jaap van der Zee en Mitchel Verdonk zijn al jaren bij het carnaval betrokken. Jaap bij de Weidemennekes, Mitchel bij de Windbuul n. Hun gezamenlijke motto: Van Windbuul naar Jongeleu tot Weideman, met carnaval geven wij de grenzen an.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.