Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

ROC van Twente en De Slinger Hengelo verlengen samenwerking

377022 Ondertekening samenwerkingsovereenkomst ROC van Twente en De Slinger

ROC van Twente en De Slinger Hengelo verlengen de huidige samenwerking met drie jaar. De onderwijsinstelling is al sinds de oprichting van De Slinger Hengelo betrokken als partner. ROC van Twente draagt vooral bij tijdens de jaarlijkse Slingerbeurs, die wordt georganiseerd in de centrale hal van ROC-locatie de Gieterij in Hengelo.

ROC van Twente verleent onderdak aan het evenement, faciliteert de benodigdheden en zorgt ervoor dat vrijwilligers van De Slinger goed worden verzorgd. Naast medewerkers van ROC van Twente, zijn ook studenten nauw betrokken bij het evenement. De ontvangst van een groep senioren van stichting de Zonnebloem voor een rondleiding in de Gieterij, inclusief koffie en iets lekkers, is één van de vele matches die ROC van Twente tijdens de Slingerbeurs heeft gemaakt.

De Slinger Hengelo trekt jaarlijks honderden bedrijven, maatschappelijke organisaties en individuen op de beursvloer, waar zonder geld wordt gehandeld. De Slinger koppelt het hele jaar door de vraag van maatschappelijke organisaties aan het aanbod vanuit het bedrijfsleven, maar tijdens de Slingerbeurs gebeurt dit live.

De Slinger stimuleert bedrijven om maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO) op regionaal en lokaal niveau. Anderzijds geeft het maatschappelijke organisaties de kans het initiatief te nemen om hun betrokkenheid in Hengelo te vergroten

De eerstvolgende Slingerbeurs vindt wederom plaats in de Gieterij, op vrijdag 8 maart 2019.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.