Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Weer 'stil uurtje' op Lambertuskermis Hengelo

367266 radio kermis 1

HENGELO Na de goede ervaringen vorig jaar is er ook dit jaar weer een stil uurtje op de Lambertuskermis. Op zondag 23 september tussen 12.00 en 13.00 uur draaien de attracties zonder geluid en zonder lichteffecten voor kinderen die geen of weinig prikkels kunnen verdragen zoals bij autisme. Maar ook voor kleine kinderen of ouderen kan dat een rustig moment zijn voor een bezoek aan de kermis.

De attracties staan van 19 tot en met 23 september in de De Wetstraat, de Telgen, de Brinkstraat, het Burg. Jansenplein, het marktplein en gedeeltelijk in de Enschedesestraat en de Wemenstraat. Nieuwe attracties zijn de Goldmine Tower met een vrije val van 90 meter, de Zweefmolen (40 meter), spookhuis Zanzibar en de Reactor. De warenmarkt verhuist tijdens de kermis naar het Stationsplein.

Leerlingen van de Hengelose basisscholen kunnen op woensdag 19 september om 15.00 uur de flyer inleveren die ze via hun school hebben gekregen. Als ze er op tijd bij zijn, krijgen ze dan twee speciale bonnen waarmee ze die middag tussen 15.00 en 18.00 uur toegang hebben tot een aantal attracties. De hoeveelheid bonnen is beperkt, dus op is op.

Op de Facebookpagina Markt Hengelo staat een plattegrond waarop te zien is waar elke kraam komt te staan. Meer informatie op de pagina Lambertuskermis; nieuwtjes en winacties zijn te vinden op https://www.facebook.com/lambertuskermishengelo of volg Instagram Lambertuskermis.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.