Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

'Well with Yoga' viert vijfjarig bestaan met gratis yogalessen

355277 12 bewerkt

'Well with Yoga' in Hengelo bestaat vijf jaar! Om dat te vieren kunnen geïnteresseerden bijna een week lang én iedere ochtend een gratis yogales uitproberen. De lessen worden gegeven van 16 juli t/m 22 juli en van 17 t/m 23 september en zijn bedoeld om mensen laagdrempelig te laten kennismaken met verschillende vormen van yoga.

Yoga helpt mensen om beter voor zichzelf te zorgen, in evenwicht te zijn zodat men de uitdagingen van het dagelijks leven goed aankan. De combinatie van yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen zorgt dat er een diepe ontspanning ontstaat die ook positief doorwerkt op de nachtrust en de algehele gezondheid.

Wie een gratis yogales wil proberen, moet zich wel van tevoren aanmelden op www.wellwithyoga.nl. Op deze website is ook het (zomer)lesrooster te vinden. Meer informatie? [email protected]. 'Well with Yoga' is gesitueerd aan de Zaagstraat 10 (nabij het Twentebad) te Hengelo.

Foto: Well with Yoga
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.