Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Hengelose vrouwen brainstormen samen over invulling internationale vrouwendag 2019

352324 IMG 7533

De initiatiefneemsters van Internationale Vrouwendag Hengelo 2018 willen graag met andere Hengelose vrouwen nadenken over invulling van de volgende editie op 8 maart 2019. Op 30 juni 2018 om 14:00 uur is er in de Watertoren een creatieve-denk-middag, onder leiding van Rieneke Metselaar.

Vrouwen uit verschillende soorten beroepsgroepen, culturele en/of religieuze achtergronden, wijken en verenigingen zijn bij de creatieve denksessie van harte welkom om mee te doen. "Hand in hand, elkaar uitdagen, aanmoedigen, inspireren en versterken. Daarom willen we gezamenlijk aan de slag," laten de initiatiefneemsters weten in een uitnodiging. "Nog steeds heeft de positie van vrouwen in onze samenleving en vrouwenrechten aandacht nodig. Wij willen die aandacht geven door middel van een beweging waarin allerlei vrouwen en organisaties samenwerken."

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op. Deelname, koffie en thee is gratis. Opgeven kan via: Rufi van Rooij via e-mail: [email protected] of Alice Hammink: [email protected]
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.