Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Slingerbeurs en BAM! Festival winnaars Hengelose Pers- en Publieksprijs

350648 persprijs1

Een spannende avond in Brasserie So Nice vanavond: wie wordt de winnaar van de Hengelose Persprijs en Publieksprijs? In totaal waren negen mensen of organisaties genomineerd die Hengelo op een positieve en opbouwende manier op de kaart zetten.

De Slinger Hengelo ging naar huis met de Persprijs. Volgens de jury vormt de Slinger Hengelo met de jaarlijkse Slingerbeurs de verbindende schakel tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Met de gesloten beurs worden vraag en aanbod aan elkaar gematcht, waarbij duizenden mensen belangeloos geholpen worden. Het BAM! Festival mocht de publieksprijs in ontvangst nemen, het gratis festival wordt door Hengeloos Peil beschreven als een evenement dat voor jong en oud als kunst-, cultuur- en vooral muziekfestival niet meer weg te denken is van de lokale, regionale en zelfs landelijke evenementenkalender.

Stichting Twente Hart Safe ontving de tweede Persprijs, KamaK ging ervandoor met de derde prijs. Wat betreft de publieksprijs: de Hengelose Revue ging naar huis met de tweede prijs, en ook in deze categorie werd KamaK bekroond met de derde prijs.

De uitzending van politiek café Hengeloos Peil is terug te luisteren via de website van Radio Hengelo TV, de tv-uitzending is in de loop van de week terug te vinden op de social-mediakanalen van de omroep.

Tekst: Gerard Smink / TC Tubantia
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.