Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Genomineerden 10e editie WTC Twente Export Award bekend

348303 winnaar genomineerden en jury WTC Export Award 2016

De WTC Twente Export Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf of organisatie in de regio die zich heeft onderscheiden op het gebied van internationalisering. De genomineerde bedrijven voor deze 10e editie zijn inmiddels bekend. Dit zijn Aircrete Europe en Selo uit Oldenzaal en het Hengelose bedrijf Techmar. De uitreiking zal op 14 juni aanstaande plaats vinden door gedeputeerde Eddy van Huijum in het WTC Twente.

Een vakjury heeft bij de selectie van de genomineerden vooral gekeken naar exportstrategie, innovatie, ondernemerschap, ambitie, visie en resultaat. Juryvoorzitter is Geert Braaksma, voorzitter Twente Board. De overige juryleden zijn Frits Besseling, Manager Business Development bij Eaton in Hengelo, Sascha Leuftink, Manager Saxion Export Center en Ben Admiraal, directeur Yalp en winnaar van de Export Award 2016.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om bij de uitreiking aanwezig te zijn. Aanmelden is niet verplicht maar wel wenselijk en kan via: [email protected].
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.