Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Twente Milieu krijgt ruime voldoende van Hengeloërs

345075 radio twentemilieu

HENGELO De Hengeloërs zijn best tevreden over Twente Milieu. De milieudienst krijgt het rapportcijfer 7,1. Dat blijkt uit een tweejaarlijks onderzoek naar de klanttevredenheid onder bewoners van de zeven gemeenten die aandeelhouder zijn van Twente Milieu.

De response in Hengelo was overigens nogal laag, met 9 procent. Maar nog wel representatief , aldus het college van B en W. De Hengelo. Wethouder Claudio Bruggink is tevreden over de tevredenheid van de Hengeloërs. Gezien alle commotie over het afval zou je eerder een 2 of een 3 verwachten...

Er konden ook misverstanden ontstaan: Voor inwoners is het soms lastig om onderscheid te maken tussen het gemeentelijk beleid en de uitvoering daarvan , aldus het college. De inwoners van de bij Twente Milieu aangesloten gemeenten zijn het meest tevreden over de inzameling van gft (7,8) en papier en karton (7,5).
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.