Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Vijfde Team Triatlon voor scholieren bij Tuindorpbad

343023 276519 triatlon hengelo sport di kinderen

Hengelo Sport organiseert van 19 t/m 22 juni weer de Team Triatlon voor leerlingen van groep 7 en 8 van de Hengelose basisscholen. Het is de vijfde editie van het sportevent dat net als in 2017 wordt gehouden rondom de vijver van Tuindorp 't Lansink. Opnieuw doen een record aantal leerlingen mee. Ruim 1479 kinderen hebben zich ingeschreven voor de Team Triatlon. Dat is flink meer dan vorig jaar, toen deden 1250 kinderen mee. Bekijk de reportage van 2017:

De triatlon bestaat uit een gedeelte zwemmen, steppen en hardlopen. Ieder team bestaat uit 3 personen, waarbij ieder teamlid om de beurt een mini triatlon aflegt: 100 meter zwemmen in het Tuindorpbad , 750 meter steppen rondom de Tuindorp vijver en 600 meter hardlopen rondom de Tuindorpvijver. Na afloop van de Team Triatlon krijgen de beste drie schoolteams bij zowel de meisjes als bij de jongens een prijs. Ook zijn er individuele prijzen voor het snelste meisje en de snelste jongens.

Hengelo Sport krijgt ook dit jaar ondersteuning van het Stepteam Twente en studenten van het ROC van Twente "Sport en Bewegen.

Meer weten? Kijk op de website van Hengelo Sport.

Zien welke school wanneer in actie komt? Download hier het rooster:

http://www.hengelosport.nl/sites/default/files/20180410%20ROOSTER%202018%20Triatlon.pdf
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.