Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Aanmelding World Trade Center Twente Export Award geopend

338469 Ben Admiraal van Yalp winnaar WTC Export Award 2016

Welke Twentse onderneming onderscheidt zich op het gebied van exportstrategie, innovatie, ondernemerschap, ambitie en visie? Ook dit jaar reikt WTC Twente de WTC Twente Export Award uit aan een bedrijf of organisatie in de regio die aan de weg timmert op het gebied van internationalisering. De aanmeldprocedure is inmiddels gestart en bedrijven kunnen zich nog tot 12 mei aanmelden.

Een onafhankelijke vakjury onder leiding van de voorzitter van de Twente Board Geert Braaksma, beoordeelt de genomineerden. In 2017 was Yalp uit Goor de winnaar van de World Trade Center Twente Export Award. Directeur Ben Admiraal van Yalp: Ik ben supertrots op deze export award. In vier jaar tijd hebben we veel bereikt in de export, maar we zijn er zeker nog niet. Deze prijs zie ik dan ook als een mooie waardering en aanmoediging om vastberaden onze internationale koers te vervolgen .

De WTC Twente Export Award is een initiatief van de WTC Twente Business Club. Om mee te dingen hoeft men geen lid te zijn, meldt WTC Twente. Elk bedrijf kan zich aanmelden.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.