Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Extra audities voor €˜De Zaak Carmen €™ Hengelo

338314 zaakcarmen1

Op zaterdag 12 mei worden er extra audities georganiseerd voor de dansthriller De Zaak Carmen . Deze voorstelling zal tussen 20 en 27 september spelen in Schouwburg Hengelo.

Naast een vaste basis van professionele dansers zoekt Lonneke van Leth Producties, de producent van het theaterstuk, (amateur)dansers voor het ensemble uit de regio Hengelo.

De audities zijn enkel op uitnodiging en vinden plaats op 12 mei van 15.00-18.00 in Schouwburg Hengelo. Aanmelden kan door een mail te sturen met cv en bio naar [email protected].

De Zaak Carmen is een participatieproject waarin amateurdansers samenwerken met professionele dansers, musici en een acteur met een totale crew van 32 dansers.

De Haagse choreografe Lonneke van Leth maakt bewerkingen van dansklassiekers voor jong en oud. Bekend zijn ook haar grote locatie/theater voorstellingen waarin professionele dansers en musici naast amateurs op het toneel staan. De afgelopen jaren heeft zij grote producties gemaakt, zoals Het Zwanenmeer, de Odyssee en De Zaak Carmen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.