Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Veel belangstelling voor 59 nieuwe koopwoningen Nieuwe Es Hengelo

336588 nieuwe es

De belangstelling voor de 59 nieuwe koopwoningen in de Nieuwe Es, onderdeel van de wijk de Hengelose Es is groot. Donderdag 5 april jl. is de verkoop gestart.

Een verkoopdag die door TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep en de makelaars Thoma Post en Ten Hag was georganiseerd in de Houtmaat in Hengelo trok 150 geïnteresseerden. De eerste gegadigden hebben tijdens de verkoopmanifestatie hun voorkeur voor één of meerdere bouwnummers aangegeven. Overige belangstellenden kunnen tot maandag 16 april aanstaande hun voorkeuren doorgeven. Dat kan via de website www.nieuwe-es.nl. Na het verstrijken van de deadline gaan de makelaars met de eerste potentiele kopers in gesprek.

De Nieuwe Es is onderdeel van een grootschalige herstructurering van de Hengelose wijk. De oude woningen zijn inmiddels gesloopt en die worden vervangen voor circa 350 nieuwbouw koop- en huurwoningen. Belangrijk uitgangspunt bij de vernieuwing is diversiteit in woningaanbod, ruimte voor groen en betrokkenheid van toekomstige bewoners. Er komt een mix van woningen in verschillende prijsklassen in diverse woningtypes.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.