Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Wojtek Justyna TreeOh vrijdag 29 maart in Muziekcafé Metropool

332989 wjto web

De Poolse gitarist Wojtek Justyna komt met zijn band Wojtek Justyna TreeOh! naar Hengelo. Donderdag 29 maart is de vierkopige band te zien in Muziekcafé Metropool. Wojtek Justyna TreeOh! vermengt de energie van jazz-funk en de kleuren en ritmes van wereldmuziek met verfrissende verfrissende nieuwe klanken. Fuzzy melodielijnen worden moeiteloos gecombineerd met traditionele Afrikaanse instrumenten en alles verpulverende synthesizer-bassen. Fuzzy melodielijnen worden moeiteloos gecombineerd met traditionele Afrikaanse instrumenten en alles verpulverende synthesizer-bassen.

Met het splinternieuwe album Get That Crispy (wereldwijd beschikbaar 22 september 2018) hebben de musici hun creatieve compositietalenten samengebracht om te komen tot één muzikaal geheel, boordevol dansbare grooves, intrigerende harmonieën en messcherpe - melodieën die de luisteraar bij de kladden grijpen.

Met talloze Europese concerten, in clubs en gerenommeerde jazzfestivals als Delft Jazz Festival, State-X New Forms, het Bevrijdingsfestival (NL), Jazzmeile Thüringen (DE) en Letni Festiwal Jazzowy (PL), heeft het TreeOh! een reputatie opgebouwd als bruisende live act, geladen met dynamische solo s, kleurrijke structuren en vlammende interacties tussen de muzikanten.

Wojtek Justyna - gitaar
Daniel Lottersberger - basgitaar
Alex Bernath - drums
Diogo Carvalho - percussie
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.