Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Extra concert Guus Meeuwis op zaterdag 29 september in Schouwburg Hengelo

330741 Guus Geluk Theatertour A4 liggend preview

Afgelopen zaterdag startte de kaartverkoop voor het concert dat Guus Meeuwis op zondag 30 september zal geven in Hengelo. Wegens grote belangstelling is een extra concert op zaterdag 29 september geboekt. De kaartverkoop is per direct van start gegaan. Het concert op zondag is bijna uitverkocht, laat een woordvoerder van Schouwburg Hengelo weten. Voor het extra concert op zaterdag zijn nog wel kaarten beschikbaar.

In 2013 zorgde Guus in Hengelo ook voor uitverkochte zalen, met zijn tour Het Kan Hier Zo Mooi Zijn . Na een turbulente tijd waarin het leven van Guus grote veranderingen heeft doorgemaakt, is er ruimte gekomen om na jaren van rennen stil te staan. Is zijn liefde voor muziek zo mogelijk nog groter geworden en is een nieuwe liefde ontstaan. En dat is te horen op zijn nieuwe album GELUK, dat op 18 mei uitkomt. Gul, trefzeker en zonder opsmuk weet Meeuwis beter dan ooit waar zijn hart ligt.

Meer informatie over de concerten op de website van Schouwburg Hengelo.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.