Lars van Galen: Een restaurant helpen opstarten in een dergelijk bijzonder pand met deze ambitie past geheel in onze filosofie. We serveren heerlijke gerechten, van Hollandse klassiekers tot de internationale keuken. Tevens kan men bij goed weer terecht op het terras met uitzicht op de lommerrijke tuin. Dat wordt dus genieten.
Al langer was bekend dat in het museum een (dag)restaurant zou komen. Lars van Galen en Richard van den Hoeven hebben ruime ervaring met het opstarten en runnen van horecazaken en het museum is daarom verheugd hen nu aan boord te hebben.
Gemma Boon, museumdirecteur van No Hero: Wij hebben hart voor kunst én lekker eten. Een restaurant met een topkeuken behoorde vanaf het begin tot onze wensenlijst. In eigen beheer, want wij geloven dat wij alleen op die manier het No Hero gevoel in alle onderdelen van ons museum kunnen garanderen. Daarom hebben wij gevraagd aan SVH Meesterkok Lars van Galen van sterrenrestaurant t Lansink uit Hengelo om ons op weg te helpen. Wat je ziet, is 100% No Hero, geïnspireerd door het beste van Lars van Galen .
Foto: HR 't Lansink / Sterrenchef Lars van Galen,