Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

CDA Hengelo wil jeugdlintje

326762 radio medaille

HENGELO Het CDA Hengelo wil lintjes uitreiken aan kinderen en jongeren die zich op de een of andere manier verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeente. Ze zijn te jong voor een koninklijke of gemeentelijk onderscheiding en daarom moet er een jeugdlintje komen, vindt de fractie, die daartoe een motie aankondigt in de raadsvergadering op 6 maart. De christen-democraten willen meer erkenning voor de inzet van jongeren voor Hengelo. Er is regelmatig aandacht voor volwassenen die een bijzondere bijdrage aan de stad leveren. Zo wordt er regelmatig een Nijverbij uitgereikt en kennen we de jaarlijkse lintjesregen , aldus de fractie. Het is een waardevolle erkenning voor mensen die zich buitengewoon hebben ingezet voor Hengelo, vinden de CDA ers. Vaak hebben zij een zich lange tijd verdienstelijk gemaakt. Geweldig, ik kijk daar altijd met veel bewondering naar. Jongeren kunnen vaak nog niet zo n lange lijst laten zien, maar verdienstelijk is hun bijdrage zeker . zegt fractievoorzitter Hanneke Steen. We zien graag dat ook de jeugd zo n mooie blijk van waardering van de gemeente kan krijgen. Ook zij zijn een grote inspiratie voor de stad . Ze hoopt op brede steun voor de motie: Niet lang geleden hebben we als raad het idee van een jongerenraad omarmd. Dit laat zien dat we het allemaal belangrijk vinden om jongeren actief te betrekken bij de stad. Het uitreiken van een jeugdlintje is daarvan een ultiem voorbeeld, vindt Steen.

De christen-democraten willen meer erkenning voor de inzet van jongeren voor Hengelo. Er is wel regelmatig aandacht voor volwassenen die een bijzondere bijdrage aan de stad leveren. Zo wordt er regelmatig een Nijverbij uitgereikt en kennen we de jaarlijkse lintjesregen , aldus de fractie. Het is een waardevolle erkenning voor mensen die zich buitengewoon hebben ingezet voor Hengelo, vinden de CDA ers.
Vaak hebben zij een zich lange tijd verdienstelijk gemaakt. Geweldig, ik kijk daar altijd met veel bewondering naar. Jongeren kunnen vaak nog niet zo n lange lijst laten zien, maar verdienstelijk is hun bijdrage zeker . zegt fractievoorzitter Hanneke Steen. We zien graag dat ook de jeugd zo n mooie blijk van waardering van de gemeente kan krijgen. Ook zij zijn een grote inspiratie voor de stad .
Ze hoopt op brede steun voor de motie: Niet lang geleden hebben we als raad het idee van een jongerenraad omarmd. Dit laat zien dat we het allemaal belangrijk vinden om jongeren actief te betrekken bij de stad. Het uitreiken van een jeugdlintje is daarvan een ultiem voorbeeld, vindt Steen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.