Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Portretwedstrijd €œEen Koning om in te lijsten! € bij Oyfo

326668 king voor facebook en social media

Oyfo Kunst & Techniek in Hengelo organiseert een portretwedstrijd voor Hengelose en regionale amateurkunstenaars vanaf 16 jaar. Professionele kunstenaars zijn uitgesloten. In het kader van Koningsdag 2018 worden kunstenaars uitgedaagd om deel te nemen en een portret van koning Willem Alexander te maken. Iedere deelnemer mag met maximaal 2 werken deelnemen. De werken moeten vallen onder de disciplines tekenen, schilderen of grafiek en moeten in 2017 of 2018 gemaakt zijn.

De deelnemers krijgen de tijd tot zaterdag 21 april. Op die dag komen ze vanaf 13.00 uur naar Oyfo Techniekmuseum waar hun meegebrachte werken worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit Paul Boswijk, Esther de Vries en Bryan Rietman, drie kunstenaars met ieder vanuit hun eigen praktijk een geheel eigen kijk. Aan het einde van de middag worden de drie beste portretten onthuld en de makers daarvan winnen een prijs. De eerste prijswinnaar krijgt daarnaast de kans om het winnende werk een maand lang in het museumcafé te exposeren. Deelnemers kunnen zich tot uiterlijk 14 april aanmelden via een mail naar [email protected] waarna men een mail met inschrijflink en informatie ontvangt.

(Bron: Oyfo)
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.