Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Woningbouw langs Laan Hart van Zuid Hengelo

324734 radio hartvanzuid

HENGELO Bouwbedrijf Van Wijnen is bezig met het ontwikkelen van nieuwe woningbouwplannen langs de Laan Hart van Zuid, op de plek waar eerder Zuiderhart stond, een tijdelijk een wooncomplex voor ouderen. De verkoop van de woningen begint komend voorjaar, meldt Van Wijnen.

Het gaat om ruime stadswoningen met een flexibele indeling, die zich gemakkelijk aanpast aan jouw woon-, werk- en/of gezinsleven. Want de bouwer vraagt vraagt belangstellende, eventueel toekomstige bewoners, om mee te denken. Wil jij graag wonen en werken combineren? Heb je extra veel ruimte nodig door gezinsuitbreiding, of wil je gewoon echt iets bijzonders?

En wie bijvoorbeeld graag een woonkamer met openslaande terrasdeuren wil, mag dat laten weten. Of word je lievelingsplek in huis de woonkeuken? Het woningproject heeft de naam Thuis aan de Laan gekregen. De plannen zijn uiterst flexibel. Een thuiskantoor, gameroom, atelier. Wil je graag smart wonen in huis, voorzien van de laatste technische mogelijkheden? Of heb je juist behoefte aan een moderne stadswoning met veel slaap-, werk- of hobbykamers?

www.thuisaandelaan.nl
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.