Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Heutink ICT Rotary Streetsoccertoernooi trekt opnieuw recordaantal deelnemers

318810 streetsoccer 2016

Het jaarlijkse Heutink ICT Rotary Streetsoccertoernooi groeit uit z'n jasje. Bijna 800 leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 van 25 Hengelose basisscholen staan al in de startblokken om op 6 t/m 8 februari mee te doen aan het Heutink ICT Rotary Streetsoccertoernooi. Dat zijn er bijna vijftig meer dan in 2017.

Het toernooi wordt voor het vijfde jaar georganiseerd door Rotary Club Hengelo Driene en Hengelo Sport en is in korte tijd gegroeid van 52 teams (275 leerlingen) van 7 scholen naar bijna 150 teams (780 leerlingen) van 25 scholen. En er staan nog 4 teams op de reservelijst , aldus Jan Arie Bijl, lid van Rotary Hengelo Driene en overall-coördinator van het toernooi. Dankzij sponsoren, die het evenement ondersteunen, wordt geld opgehaald voor het Jeugdsportfonds Hengelo-Borne, zodat kinderen die het thuis financieel wat minder hebben, ook kunnen sporten.

Het toernooi, dat vorig jaar nog in het Hazemeijer-complex werd gehouden, vindt dit jaar plaats op een nieuwe locatie, Hangar11 op Evenementenlocatie Vliegveld Twenthe. De voorrondes worden gespeeld op dinsdag van 16.00 tot 19.00 uur en op woensdagmiddag tussen 13.30 en 20.00 uur. Uit alle categorieën plaatsen de beste acht teams zich voor de finaleronde. De finalewedstrijden worden donderdagmiddag tussen 15.30 en 19.00 uur afgewerkt. Aansluitend worden de prijzen uitgereikt, naar alle waarschijnlijkheid door een of meerdere spelers van FC Twente en FC Twente Vrouwen.

Het complete wedstrijdschema en informatie is te vinden op www.rotarystreetsoccerhengelo.nl of onze Facebookpagina.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.