Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Anja Timmer nieuwe centrummanager Hengelo

316853 radio timmer

HENGELO - Anja Timmer wordt de nieuwe centrummanager van Hengelo. Per 1 februari volgt ze Gerard Veldhof op. De Stichting Centrummanagement Hengelo (SCH) is blij met haar benoeming, onder meer vanwege haar grote bestuurlijke ervaring.

Zo is Timmer (56) bijna zeven jaar lid geweest van de PvdA-fractie in de Tweede Kamer, ze was van 2012 tot 2016 wethouder in Almelo en eerder raadslid in Hengelo. "Anja Timmer beschouwt het als een mooie uitdaging om zich de komende jaren sterk te maken voor de ondernemers van de binnenstad van Hengelo, de stad waar zij is getogen en na een tussenperiode nu ook al weer enige jaren woonachtig is", aldus de SCH. Ze zal, als onafhankelijk centrummanager, geen politieke activiteiten ondernemen.

Haar voorganger Gerard Veldhof (70) de eerste centrummanager van Hengelo, stopt met die functie na 6,5 jaar. Hij wordt nu evenementencoördinator bij de SCH. Hij neemt die werkzaamheden over van Kim Vollenbroek, die sinds 1 januari secretaris van de SCH is.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.