Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Carintreggeland helpt Nije Stichting in Hengelo

314396 radio nijestichting

HENGELO De Nije Stichting in Hengelo heeft tijdelijk onderdak gevonden in het gebouw van Carintreggeland aan de Harstralaan. Twee weken geleden bleek dat de stichting, die mensen met kanker ondersteunt en begeleidt, het Nije Huis aan de Beursstraat moest verlaten als gevolg van wateroverlast.

Carintreggeland komt De Nije Stichting nu te hulp: de stichting kan per 1 januari terecht op de vierde verdieping van het complex aan de Harstralaan 100, op het Gezondheidspark. "We zijn blij dat we De Nije Stichting kunnen helpen", zegt Jeroen Kleinjan van de Raad van Bestuur van Carintreggeland. "De stichting biedt mensen met kanker meer kwaliteit van leven, ze ondersteunen en begeleiden. Dat is waardevol, die ambitie pas bij ons."

De stichting is daardoor tijdelijk uit de brand geholpen. In de zomer van 2018 wil de Nije Stichting haar intrek nemen in de Nije Hoeve, ook gevestigd op het Gezondheidspark. Die verhuizing stond al in de planning.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.