Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Scouting Ariëns-Ingrid bakt 15.000 oliebollen voor verbouwing clubhuis

313143 oliebollen

Scouting dr. Ariëns-Ingrid uit Hengelo houdt op 29 en 30 december weer hun jaarlijkse oliebollenactie. Dit jaar hoopt de vereniging 15.000 oliebollen te verkopen. De opbrengst van de actie wordt dit jaar besteed aan het realiseren van een nieuwe entree en modernisering van het sanitair. De eerste ontwerpen van deze verbouwing zijn al klaar.

Jeugdleden, leiding en betrokkenen zijn al fanatiek aan het verkopen om zoveel mogelijk geld in te zamelen. We beginnen echt naam te krijgen met onze oliebollen. We maken ze met veel zorg en mensen proeven dat. Al in november vragen klanten of de oliebollen weer besteld kunnen worden. Dat is natuurlijk leuk om te horen , aldus voorzitter Alex Mutlu.

Ook de bezorgservice valt in de smaak. Mensen vinden het prettig dat de oliebollen aan de deur worden bezorgd. Steeds vaker bezorgen we onze oliebollen ook bij bedrijven. Medewerkers bestellen bijvoorbeeld oliebollen om mee te nemen naar huis of de werkgever bestelt een aantal zakken en zet een schaal neer voor de klanten en het personeel. Maar voor iedereen die het gezellig vindt, is er ook gelegenheid om de bollen zelf op te halen .

De vooraf bestelde oliebollen worden gratis en vers bij de klanten bezorgd. Een zak van 10 stuks kost ¬6,50. Meer informatie op www.ariens-ingrid.nl/oliebollen. Op 29 en 30 december is ook losse verkoop in het clubgebouw.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.