Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Bureau Hengelo verhuist en gaat Hengelo Promotie heten

312859 radio ding

HENGELO Bureau Hengelo gaat verhuizen en krijgt ook een nieuwe naam: Hengelo Promotie. Vanaf 2 januari gaat Bureau Hengelo verder in het leegstaande winkelpand op de hoek Markt/Molenstraat. Ook de Stadswerkplaats vestigt zich hier. Daarnaast wijzigt de naam van Bureau Hengelo in Hengelo Promotie.

Bureau Hengelo zit nu nog in de bibliotheek aan de Beursstraat. Uit een onderzoekbegin dit jaar bleek dat het bureau beter zichtbaar en bereikbaar zou moeten zijn, aldus een persbericht. De nieuwe, centrale locatie voldoet daaraan. En het past beter bij de dienstverlening van Bureau Hengelo; informeren van bewoners en bezoekers en het promoten van Hengelo.

Ook de nieuwe naam Hengelo Promotie sluit beter aan bij de werkzaamheden, aldus het bureau. Ook de herkenbaarheid in Hengelo en Twente van onze dienstverlening past beter bij de nieuwe naam. Vanwege de verhuizing is Bureau Hengelo van vrijdag 22 december t/m maandag 1 januari gesloten. De openingstijden op de nieuwe locatie zijn maandag t/m vrijdag van 10 tot 17 uur.

De Stadswerkplaats is een gezamenlijk initiatief van Stichting Centrummanagement Hengelo (SCH), gemeente Hengelo en provincie Overijssel. Hier kunnen bezoekers met vragen over de binnenstad - of Hengelo in het algemeen terecht. De nieuwe locatie aan de Markt 8 wordt ook gebruikt voor overleg, als ideeënhuis en is het projectbureau van het integrale actieplan vitale binnenstad.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.