Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Welbions knapt volgend jaar 700 Hengelose huurwoningen op

311844 radio welbions

HENGELO Woningcorporatie Welbions gaat volgend jaar bij zo n 700 woningen onderhoud uitvoeren, waarbij de energiebesparing een belangrijke rol speelt. Het verduurzamen van woningen is een van de belangrijkste onderdelen van de nieuwe prestatie-afspraken die Welbions, de gemeente en huurdersvereniging Ookbions voor de komende twee jaar hebben gemaakt.

De partners blijven ook stevig inzetten op de leefbaarheid in de buurten en wijken, aldus Welbions: Het aantal bewoners dat extra aandacht nodig heeft, neemt toe. Dat vraagt iets van ons allemaal. De corporatie en de gemeente willen, samen met de (zorg)partners, ook veel aandacht besteden aan preventieve maatregelen om te voorkomen dat huurders in de problemen raken. Daarbij wordt samengewerkt met wijkcoaches, wijkbeheerders, Wijkracht, politie en zorgpartners.

Met de prestatie-afspraken hebben de partijen een breed gezamenlijk doel voor ogen: het beschikbaar en betaalbaar houden van sociale huurwoningen in Hengelo.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.