Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Concert Bigband Hengelo met Norbert Kögging

311286 Norbert 1

Cafe de Cactus Hengelo. Zondag 17 December aanvang 15.00 Gratis EntreeBigband Hengelo bestaat uit zo'n 20 enthousiaste muzikanten onder de bezielende leiding van Sander Zweerink. Sinds 1977 is de bij de muziekschool opgerichte, maar inmiddels zelfstandige bigband actief, zij spelen op onder andere Big Band Festivals, stadsfeesten en andere gelegenheden. De band heeft een breed repertoire bestaande uit verschillende stijlen zoals de voor bigbands zo kenmerkende "swing" maar ook latin, pop en eigentijdse jazz wordt door de formatie moeiteloos in een bigband jasje gegoten.Het jaarlijkse concert in de Cactus, de vaste repetitie ruimte van de band, zal zoals altijd weer een kerst-tintje krijgenDe gast van deze zondagmiddag is Norbert Kögging, die zijn muzikale roots ook bij de Bigband Hengelo heeft. Hij begon als saxofonist en heeft daar ook zijn zangstem ontdekt.

De band heeft een breed repertoire bestaande uit verschillende stijlen zoals de voor bigbands zo kenmerkende "swing" maar ook latin, pop en eigentijdse jazz wordt door de formatie moeiteloos in een bigband jasje gegoten.
Het jaarlijkse concert in de Cactus, de vaste repetitie ruimte van de band, zal zoals altijd weer een kerst-tintje krijgen

De gast van deze zondagmiddag is Norbert Kögging, die zijn muzikale roots ook bij de Bigband Hengelo heeft. Hij begon als saxofonist en heeft daar ook zijn zangstem ontdekt.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.