Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Meer bedrijfsunits bij WTC in Hengelo

306143 radio mts 2

HENGELO Negen bedrijfsunits van het WTC Twente langs de Parallelweg LS de voormalige lokalen van de vroegere Hofstede MTS - zijn inmiddels verhuurd: tijd om voorzichtig te denken aan de volgende verbouwingsfase. Het college van B en W wil daarvoor bijna vijf ton klaar hebben liggen.

Zodra 80 procent van de huidige achttien units is verhuurd kunnen de werkzaamheden dan meteen beginnen. Het college vraagt de raad dat krediet alvast beschikbaar te stellen. De verhuur van bedrijfsruimtes gaan sneller dan gedacht, constateren B en W.

Zodra er veertien units zijn verhuurd wordt ook de volgend fase aangepakt. Daarbij gaat het om veertien units, met toiletvoorzieningen. Het asbest moet er uit, de ruimtes worden compleet gestript en opnieuw ingericht. Afwerking en inrichting komen voor rekening van de huurders.

De huidige, eerste huurders wilden graag een betere akoestiek. Daar wordt in de volgende fase ook rekening mee gehouden met het plaatsen van een paneel.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.