Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Hengelose centrummanager Gerard Veldhof stopt ermee

305386 radio nieuwstraat

HENGELO - Gezocht: een nieuwe centrummanager. Want de huidige, Gerard Veldhof, stopt er per 1 januari mee. Hij is ruim 6,5 jaar, sinds de oprichting van de Stichting Centrummanagement Hengelo, de organisator, het aanspreekpunt, de aanjager en de belangenbehartiger van de Hengelose binnenstad geweest.

Vorig jaar had hij al laten weten ermee te willen stoppen. En nu pakt hij door. Ik wil geen Heintje Davids-effect , lacht hij. Het is genoeg geweest, tijd voor een opvolger. Veldhof weet het nu al: Ik ga dit wel missen. Maar ik blijf betrokken bij de stichting en de binnenstad.

En nu moet er een opvolger komen. Dat moet snel: wie interesse heeft moet zich vóór 25 november melden bij de SCH. Het moet een bruggenbouwer zijn met gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen. Een echte doorzetter die geen negen tot vijf-mentaliteit heeft , aldus de toelichting op de vacature.

Werk genoeg: Hij of zij is de aanjager/trekker van diverse actiepunten uit het integraal actieplan voor een vitale Hengelose binnenstad en mede verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van een actief acquisitebeleid. Van de nieuwe centrummanager wordt ook verwacht dat hij/zij bij verschillende vergaderingen aanschuift. Kortom: het moet een flexibele duizendpoot zijn.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.