Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

€˜Politieke fietstocht €™ van GroenLinks Hengelo

304151 radio fietstocht

HENGELO GroenLinks Hengelo houdt op zondag 12 november een soort politieke fietstocht rond Hengelo. De tocht voert namelijk langs een tiental, volgens GroenLinks markante punten die van belang zijn of waren in de Hengelose politieke arena.

Iedereen die fietsen leuk vindt en bovendien wat meer wil weten over de betekenis van het Hengelose buitengebied voor de politieke besluitvorming is welkom. Tenslotte gaat het in Hengelo om meer dan alleen de binnenstad en het afvalbeleid. Zo combineren we het nuttige met het aangename , aldus de partij.

Het is een route van 35 kilometer, dat is ongeveer twee uur fietsen. Om 14.00 uur verzamelen op het voorplein van het FBK-stadion. Met nazit in café Het Uurwerk aan de Langestraat.

Alleen bij barre weersomstandigheden gaat de tocht niet door. Opgeven hoeft niet maar kan wel, zodat deelnemers het te horen kunnen krijgen als de tocht wordt afgeblazen. In dat geval even mailen naar Elske Mooijman via [email protected].
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.