Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Gratis schaatsen voor Hengelose basisscholen op IJsbaan Twente

304130 Pupillen 3

Op zaterdag 11, 18 en 25 november van 17:00 tot 18:00 uur zijn de kinderen van basisscholen uit Hengelo uitgenodigd om gratis te komen schaatsen bij IJsbaan Twente.

In de maand oktober hebben veel kinderen schaatstraining gehad op de IJsbaan Twente in het kader van Schoolschaatsen. Graag nodigen wij de kinderen van de Hengelose basisscholen uit om nog een keer gratis te komen schaatsen op zaterdag 11, 18 en 25 november van 17:00 tot 18:00 uur.

De Hengelose IJsclub heeft een trainer op de baan om tips te geven en een aantal activiteiten en oefeningen te organiseren.

De inschrijving is heel eenvoudig, vul het google-formulier in en je mag meedoen! Het formulier staat hier: https://goo.gl/forms/GeFnBvPmfFOTUw0s1

Kinderen die nog geen schaatsen hebben kunnen ze deze huren op IJsbaan Twente bij de schaatsshop van HYRO Sports. Deze is tijdens het jeugdschaatsuur geopend.

(Foto: IJsbaan Twente / Tom Smit Fotografie)
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.