Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Drie districtskampioenen voor fietscrossvereniging Het Twentse Ros

300897 Districtskampioenen Oost2017

Het BMX-seizoen voor de KNWU rijders zit erop. Afgelopen weekend stond de laatste districtswedstrijd van het district Oost van de fietsbond NFF op het programma. FCV Het Twentse Ros kon maar liefst drie districtskampioenen bijschrijven. Anne Tuchter (meisjes 12-13), Danny Kuijer (jongens 11) en Koen Tijink (jongen 15-16) werden districtskampioen in hun leeftijdsklasse.

Zaterdag vond ook het Kampioenschap van het Maasland plaats in Oss. Maura Jansen en Koen Tijink werden respectievelijk tweede en derde. Mathijs de Ruiter behaalde bij de 20 klasse 18+ ook de tweede plaats en werd bij de cruisers 30- kampioen. Yoeri Tilanus werd in de klasse 16-17 jaar kampioen van het Maasland.

Op de vijfde en tevens afsluitende wedstrijd van het afdelingskampioenschap BMX Noord-Oost wist Ronan Maring zondag zijn eerste plek te handhaven en mag zich hiermee afdelingskampioen 2017 noemen bij de 14-jarigen. (2/2)
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.